Alles van Promotor B

 

Er zijn geen resultaten gevonden.

 

Hierin maken wij het verschil

Zorgeloos

Cosylife gaat voor een all-in service. Van stijladvies over bestellen en leveren tot zelfs het installeren in uw woning. Zo kan u zich focussen op andere zaken.

Advies op maat

Onze interieurstylisten staan u graag bij in uw zoektocht naar het ideale interieur. We komen gratis bij u langs en houden rekening met de meubelen die u al hebt.

Rechtstreeks van de fabrikant

In ons eigen meubelatelier maken we meubelen die inspelen op de nieuwste woontrends en brengen we snel nieuwe collecties uit aan betaalbare prijzen.

Vrijblijvend

Cosylife is geen webshop. Het aanleggen van een wenslijst verplicht u tot niets. Het is enkel een basis om interieuradvies te geven.

Moet ik altijd een bezoek brengen aan de kijkwoningen om jullie collectie te kunnen zien?

Neen, u kan via Cosylife ook een virtuele rondgang maken doorheen onze kijkwoningen. U voelt er niet alleen de sfeer en de ruimtes van het huis, maar ontdekt er ook de verschillende interieurobjecten die Cosylife in haar assortiment heeft. Door erop te klikken, komt het vanzelf in uw wenslijst.

Zijn die meubelen eigenlijk wel kwalitatief?

Ja hoor, ons atelier in Roemenië bestaat al meer dan 100 jaar, van generatie op generatie. De vakmensen beschikken over tonnen ervaring en ook zijn wij erg streng op het geleverde resultaat. Onze kwaliteitsverantwoordelijken controleren dubbel, zowel in de productiehal als na levering in België.

Komen er regelmatig nieuwe collecties uit?

Zeker, door onze contacten met projectontwikkelaars weten we perfect hoe er gebouwd zal worden en wat er trendy is of wordt. Dankzij onze eigen productie kunnen we daar dan ook snel op inspelen. We fabriceren écht op maat van uw woning.

Moet ik altijd een volledig interieur kopen?

Natuurlijk niet, we begrijpen ook wel dat uw budget niet eindeloos is of dat u een emotionele band hebt met bepaalde meubelen. Samen bekijken we wat u nog tekort hebt en hoe dat het beste matcht met uw bestaande meubelen.