FAQ

Cosylife is een nieuw concept. We kunnen ons dus voorstellen dat u met een aantal vragen zit. We zetten er alvast een aantal op een rij, samen met het antwoord natuurlijk...

Hoe ontstond Cosylife?

Cosylife richt al jaren kijkwoningen in voor bouwbedrijven. We kennen de markt door en door. Vaak kregen we de vraag van bezoekers van kijkwoningen of ze de mogelijkheid hadden om de meubelen ook aan te kopen. Waarom niet, dachten we!

Welk budget moeten we uittrekken voor de inrichting van onze woning?

Dat hangt natuurlijk af van wat u allemaal nodig hebt. Wij willen u niet opzadelen met een compleet interieur waarvan u zelf al de helft hebt. We bekijken samen wat u nodig hebt, maar doordat wij de meeste meubelen zelf produceren, mag het wel duidelijk zijn dat wij tegen erg scherpe prijzen kunnen werken. Hoe minder tussenpersonen, hoe beter voor uw budget.

Gaat het enkel om meubelen?

Neen, we streven naar een volledige afwerking van uw interieur. Op uw vraag kunnen we dan ook instaan voor andere decorelementen zoals gordijnen of verlichting. U vraagt, wij draaien...

Kan ik mij voorbereiden op het bezoek van uw stijladviseur?

Natuurlijk zal ons gesprek vlotter verlopen als u al duidelijk kan maken wat uw smaak is. Op onze site kan u uw eigen moodboard aanmaken. Dat helpt, zo zitten we sneller op één lijn.

Moet ik altijd een bezoek brengen aan de kijkwoningen om jullie collectie te kunnen zien?

Neen, u kan via Cosylife ook een virtuele rondgang maken doorheen onze kijkwoningen. U voelt er niet alleen de sfeer en ruimtes van het huis, maar ontdekt ook de verschillende interieurobjecten die Cosylife in haar gamma heeft. Door er eenvoudig op te klikken, belandt het vanzelf in uw vrijblijvend wenslijstje.

Zijn die meubelen eigenlijk wel kwalitatief?

Ja hoor, ons atelier in Roemenië bestaat al meer dan 100 jaar, van generatie op generatie. De vakmensen beschikken over tonnen ervaring en ook zijn wij erg streng op het geleverde resultaat. Onze kwaliteitsverantwoordelijken controleren dubbel, zowel in de productiehal als na levering in België.

Komen er regelmatig nieuwe collecties uit?

Zeker, door onze unieke contacten met projectontwikkelaars weten we perfect hoe er gebouwd zal worden en wat er trendy is of wordt. Dankzij onze eigen productie kunnen we daar heel snel op inspelen. We fabriceren écht op maat van uw woning.

Moet ik altijd een volledig interieur kopen?

Natuurlijk niet, we begrijpen ook wel dat uw budget niet eindeloos is of dat u een emotionele band hebt met bepaalde meubelen. Samen bekijken we wat u nog tekort hebt en hoe dat het beste matcht met uw bestaande meubelen.